FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RegulaminRegulamin RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  RangiRangi

Poprzedni temat :: Następny temat
Lech Poznań
Autor Wiadomość
Radex 
Junior

Wysłany: 2010-07-31, 13:51   

My w Radomsku też mamy takich kibiców ale nie jest ich aż tylu :)
Podaruj gola autorowi tego posta

misiek46
Podawacz piłek

Wysłany: 2010-08-07, 17:07   

beskid napisał/a:
Rzeczywiście aż podziw bierze, gdy słychać kibiców Lecha. Nie wiecie może ilu Ich było w Pradze?

w Pradze na wyjeżdzie było ich ok 3 000 wg. M.Borka - komentatora Polsat'u.
Ostatnio zmieniony przez misiek46 2010-08-07, 17:07, w całości zmieniany 1 raz  

ślimaQ 
Podawacz piłek

Wysłany: 2010-08-07, 18:14   

Dzisiaj w meczu ekstraklasy Lech zremisował z Widzewem Łódź 1-1. Trener Jacek Zieliński podjął ryzykowną decyzję wstawiając do bramki Buricia zamiast dobrze grającego w eliminacjach LM Kotorowskiego, jak się później okazało decyzja ta była błędem. Lech poza stratą 2 pkt. w meczu z beniaminkiem, ma jeszcze jedno, może nawet poważniejsze zmartwienie, ponieważ po zderzeniu z obrońcą Widzewa Bartosz Bosacki został odwieziony do szpitala z urazem głowy.
http://www.slimaq.za.pl/blog/#0

Radex 
Junior

Wysłany: 2010-08-11, 13:01   

ślimaQ napisał/a:
po zderzeniu z obrońcą Widzewa Bartosz Bosacki został odwieziony do szpitala z urazem głowy.

Ja oglądałem mecz z kolegami kiedy doszło do tego zderzenia aż zaniemówiliśmy :|
Nawet myśleliśmy że Bartek nie żyje bo przez pół minuty się nie ruszał, kiedy się ruszył poczuliśmy ulgę :|
A co do obrony Buricia, można mu to wybaczyć wkońcu zdarza się to namet takim gwiazdą jak Robert Green - http://www.youtube.com/wa...feature=related
Trzeba o tym zapomnieć, gdyż Jasmin i tak wie co zrobił i to go przytłacza :|

szymon27 
Junior

Otrzymał 1 bramek
Wysłany: 2010-08-12, 16:49   

Jak dla mnie w bramce " Kolejorza" powinien stać Krzysiu Kotorowski ktury w meczach el.LM pokazał że potrafi bronić jak i takze strzelac. :twisted:

frytekprg 
Zawodowiec

Wysłany: 2010-08-13, 10:48   

Z obsadą bramki trener Zieliński nie powinien mieć raczej problemów. Owszem Buricowi zdarzył się ten błąd ale nie przekreślajmy od razu tego młodego golkipera. Każdy chyba pamięta, że poprzedni sezon, a raczej jego końcówka była udana dla Bośniaka. Co to "Kotora" od lat słyszymy jak to już jest jego ostatni sezon przy Bułgarskiej. I co ? I nic. On nadal trzyma się dzielnie i jest pierwszoplanową postacią w drużynie. Dlatego właśnie wybór bramkarza nr 1 w Lechu jest tak trudny. Może być tak nawet, że Zieliński nie postawi wyraźnie na któregoś z tej dwójki tylko będzie wystawiał tego golkipera który w danym dniu jest w lepszej formie.

szymon27 
Junior

Otrzymał 1 bramek
Wysłany: 2010-08-13, 11:08   

Źle jest także w ofensywie po sprzedaniu "Lewego" nie kupiono żadnego napastnika jego poziomu, co najlepiej widać w 5 meczach 2 bramki. ;/

Silent 
Podawacz piłek

Wysłany: 2010-08-13, 12:40   

W ofensywie Lech to na razie jest tragiedia. Pieniądze z transferu Lewandowskiego po raz kolejny zostaną przejedzone, a wzmocnienia będą tylko iluzoryczne. Chociaż, ten Rudnovs może coś pokazać ale trochę za późno go kupili, bo LM już uciekła.

szymon27 
Junior

Otrzymał 1 bramek
Wysłany: 2010-08-14, 17:59   

Zobaczmy teraz w meczu z Arką może pokażą prawdziwy poziom i strzelą 2-3 bramki nie tracąc żadnej.

szymon27 
Junior

Otrzymał 1 bramek
Wysłany: 2010-08-14, 22:05   

W sobotnim meczu 2. kolejki Ekstraklasy Lech Poznań bezbramkowo zremisował na swoim stadionie z Arką Gdynia. Zaskakuje słaba skuteczność piłkarzy "Kolejorza", którzy w ostatnich siedmiu meczach zdobyli zaledwie dwie bramki.

Silent 
Podawacz piłek

Wysłany: 2010-08-15, 07:27   

Oglądałem mecz i to była żenada w wykonaniu Lecha. Lech przez 90 min meczu ani razu nie trafił w bramkę Arki, ani razu, nawet jednego celnego strzału, więc ciężko w ten sposób strzelić jakąś bramkę.

Lech jest bez formy, pomysłu na grę i w czwartek będzie bez pucharów.

szymon27 
Junior

Otrzymał 1 bramek
Wysłany: 2010-08-15, 10:34   

Najbardziej zawodzi mnie Stilić zupełnie bez formy :cry: . Wogule nie wiem co robi Zieliński najpierw w meczach el.LM stawia na młodziutkiego Kamila Drygasa,Krzysztofa Kotorowskiego by w meczach Ekstraklasy ta 2 nawet nie pojawiła się na boisku. Czyli wychodzi ze sprawdzał skład na el.LM zamiast wystawić skład którym mniej więcej będzie grał przez resztę sezonu.

Dashing Rhouds 
Trampkarz

Wysłany: 2010-08-15, 11:42   

Lech słabiutko ostatno gra :( Co się dzieje z mistrzami???!!!! w 3 kolejce grają z Cracovią i licze na to,że wysoko wygrają.
Zadziwiła mnie postawa Legii 5 transferów i wypożyczenie Manu czy Srda o nie są byle jacy piłkarze,a Legia jest na najlepszej drodze do spadku,ale jeszcze 29 kolejek jako,że jestem fanem Lecha liczę na spadek Legionistów :twisted:

Silent 
Podawacz piłek

Wysłany: 2010-08-15, 12:56   

szymon27, Stilic bez formy?? A powiedz mi kto w Lechu jest w formie? Cała drużyna gra beznadziejnie, nie potrafią stworzyć sytuacji i Stilic tutaj nie jest winny, winna jest cała drużyna.

Dashing Rhouds, a na czym opierasz swoje zdanie, że wysoko wygrają z Cracovia? Z taka formą to mecz przegrają i zanim dobrze się rozpocznie sezon to już Lech się nie będzie liczył.

Dashing Rhouds napisał/a:
Legia jest na najlepszej drodze do spadku

No Comment :rotfl:

szymon27 
Junior

Otrzymał 1 bramek
Wysłany: 2010-08-15, 14:46   

Silent ,chodziło ze najbardziej się na nim zawiodłem myślałem ze podciągnie Lecha ale on jest także w słabej formie.

Odpowiedz do tematu