Dzisiaj w meczu ekstraklasy Lech zremisował z Widzewem Łódź 1-1. Trener Jacek Zieliński podjął ryzykowną decyzję wstawiając do bramki Buricia zamiast dobrze grającego w eliminacjach LM Kotorowskiego, jak się później okazało decyzja ta była błędem. Lech poza stratą 2 pkt. w meczu z beniaminkiem, ma jeszcze jedno, może nawet poważniejsze zmartwienie, ponieważ po zderzeniu z obrońcą Widzewa Bartosz Bosacki został odwieziony do szpitala z urazem głowy.
po zderzeniu z obrońcą Widzewa Bartosz Bosacki został odwieziony do szpitala z urazem głowy.
Ja oglądałem mecz z kolegami kiedy doszło do tego zderzenia aż zaniemówiliśmy
Nawet myśleliśmy że Bartek nie żyje bo przez pół minuty się nie ruszał, kiedy się ruszył poczuliśmy ulgę
A co do obrony Buricia, można mu to wybaczyć wkońcu zdarza się to namet takim gwiazdą jak Robert Green - http://www.youtube.com/wa...feature=related
Trzeba o tym zapomnieć, gdyż Jasmin i tak wie co zrobił i to go przytłacza
Wysłany: 2010-08-13, 10:48
Z obsadą bramki trener Zieliński nie powinien mieć raczej problemów. Owszem Buricowi zdarzył się ten błąd ale nie przekreślajmy od razu tego młodego golkipera. Każdy chyba pamięta, że poprzedni sezon, a raczej jego końcówka była udana dla Bośniaka. Co to "Kotora" od lat słyszymy jak to już jest jego ostatni sezon przy Bułgarskiej. I co ? I nic. On nadal trzyma się dzielnie i jest pierwszoplanową postacią w drużynie. Dlatego właśnie wybór bramkarza nr 1 w Lechu jest tak trudny. Może być tak nawet, że Zieliński nie postawi wyraźnie na któregoś z tej dwójki tylko będzie wystawiał tego golkipera który w danym dniu jest w lepszej formie.
W ofensywie Lech to na razie jest tragiedia. Pieniądze z transferu Lewandowskiego po raz kolejny zostaną przejedzone, a wzmocnienia będą tylko iluzoryczne. Chociaż, ten Rudnovs może coś pokazać ale trochę za późno go kupili, bo LM już uciekła.
_________________ You either die a hero, or you live long enough to see you become a villain
Wysłany: 2010-08-14, 22:05
W sobotnim meczu 2. kolejki Ekstraklasy Lech Poznań bezbramkowo zremisował na swoim stadionie z Arką Gdynia. Zaskakuje słaba skuteczność piłkarzy "Kolejorza", którzy w ostatnich siedmiu meczach zdobyli zaledwie dwie bramki.
Oglądałem mecz i to była żenada w wykonaniu Lecha. Lech przez 90 min meczu ani razu nie trafił w bramkę Arki, ani razu, nawet jednego celnego strzału, więc ciężko w ten sposób strzelić jakąś bramkę.
Lech jest bez formy, pomysłu na grę i w czwartek będzie bez pucharów.
_________________ You either die a hero, or you live long enough to see you become a villain
Wysłany: 2010-08-15, 10:34
Najbardziej zawodzi mnie Stilić zupełnie bez formy . Wogule nie wiem co robi Zieliński najpierw w meczach el.LM stawia na młodziutkiego Kamila Drygasa,Krzysztofa Kotorowskiego by w meczach Ekstraklasy ta 2 nawet nie pojawiła się na boisku. Czyli wychodzi ze sprawdzał skład na el.LM zamiast wystawić skład którym mniej więcej będzie grał przez resztę sezonu.
Lech słabiutko ostatno gra Co się dzieje z mistrzami???!!!! w 3 kolejce grają z Cracovią i licze na to,że wysoko wygrają.
Zadziwiła mnie postawa Legii 5 transferów i wypożyczenie Manu czy Srda o nie są byle jacy piłkarze,a Legia jest na najlepszej drodze do spadku,ale jeszcze 29 kolejek jako,że jestem fanem Lecha liczę na spadek Legionistów
szymon27, Stilic bez formy?? A powiedz mi kto w Lechu jest w formie? Cała drużyna gra beznadziejnie, nie potrafią stworzyć sytuacji i Stilic tutaj nie jest winny, winna jest cała drużyna.
Dashing Rhouds, a na czym opierasz swoje zdanie, że wysoko wygrają z Cracovia? Z taka formą to mecz przegrają i zanim dobrze się rozpocznie sezon to już Lech się nie będzie liczył.
Dashing Rhouds napisał/a:
Legia jest na najlepszej drodze do spadku
No Comment