FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RegulaminRegulamin RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  RangiRangi

Poprzedni temat :: Następny temat
Kreatyna
Autor Wiadomość
1924 
Podawacz piłek

Wysłany: 2008-06-09, 19:05   

Mambo napisał/a:
Musisz najpierw nam powiedzieć co chcesz osiągnąć tym planem,potem spróbuje się coś znaleźć,tak samo z dietą. :!:

Chce miec większą wytrzymałośc i siłę :D
Podaruj gola autorowi tego posta

gabrys128 
Zawodowiec

Wysłany: 2008-06-09, 20:51   

Ja myślę ze nie bo spróbuj wypić lub zjeść coś co jest rok po terminie.Opowiedz nam później efekty ok :?: :?:

jacop90
Podawacz piłek

Wysłany: 2009-02-02, 10:51   

Pershing napisał/a:
To zależy też od pozycji na której sie gra. Obrońcy powinni byc silni i masywni tak samo tez defensywny pomocnik . Troche masy zawsze sie przydaje wielu pilkarzy bierze kreatyne ( c.ronaldo tez bral i powrownajcei jak wyglada teraz a jak wczesniej w pierwszym sezonie w manUtd)

Hehe:D Przecież każdy profes profesjonalny piłkarz bierze odżywki w tym też kreatynę. Nawet 3 ligowe polskie kluby kupują swoim piłkarzom odżywki.

Haha:D ale Wy macie puściutko w główkach:D

Tommy 
VIP

Otrzymał 5 bramek
Wysłany: 2009-02-07, 17:34   

I to są klasyczne rozmowy 13-latków. Obrońca i defensywny pomocnik powinni brać kreatynę. Skrzydłowy już jej nie potrzebuje. Część tych dzieci pewnie traktuje kreatynę jako steryd... Kreatyna to jedna z odżywek naturalnych.

No więc dla tych którzy nie mają pojęcia o tym - kreatyna zwiększa efekty treningu, ale żeby zwiększała to najpierw trzeba ćwiczyć. A dla osób, które jeszcze rosną wiele ćwiczeń bardziej zaszkodzi niż pomoże. Mam tu na myśli to, ze kreatyna jest do ćwiczeń na siłowni, a nie na bieganie czy treningki trening w klubach bo to jest trening wydolnościowy, a na siłę czy masę to na nic się nie zda.

Jeśli chodzi o łączenie to nie należy eksperymentować, bo jest to niebezpieczne, chociaż słyszałem, że połączona z HMB jest ok. Kreatyna odprowadza wodę z organizmu do mięśni, więc stosowana ze środkami z efedryną, może prowadzić do udaru. Dlatego lepiej nie mieszać. Przy okazji mieszanie odżywek to nie jest dodawanie efektów. Ma to różne skutki bo organizm jest skomplikowany.

No i najważniejsza rzecz. Odżywki nic ci nie dadzą kiedy nie odżywiasz się zdrowo. Poza tym nie mają niczego czego nie mógłbyś sam dostarczyć swojemu organizmowi. Odżywki przyspieszają osiągane efekty, ale zanim po nie sięgniesz sprawdź czy potrafisz prowadzić systematyczny i intensywny trening bo inaczej będą to pieniądzę w błoto. Nie wiem czy czegoś nie pokręciłem :P Jak tak to sorry... :)

May I Never Be Complete
May I Never Be Content
May I Never Be Perfect
 Autor postu otrzymał 3 bramek

Więcej szczegółów
Wystawiono 3 bramek:
Pershing, Adam7, beskid
Adam7 
Trampkarz

Otrzymał 3 bramek
Wysłany: 2010-07-28, 11:09   

wszystko dobrze wytłumaczyłeś, trzeba było trochę w tym temacie wyjaśnić. Bramka dla Ciebie.

Odpowiedz do tematu